Spansk AW och halländsk mys

Igår blev det en liten AW på El Corazon med några av mina kollegor som så gärna ställer upp på bild ;-), eller inte.. Det muttrades bl a: “jaha, så hamnar man på din jäkla blogg!” med glimten i ögat så klart men ändå… Tycker de ska vara glada och stolta eller hur?? Säga bara till om just DU vill synas här!Efter 3 glas vitt hängde jag med Camilla och Glenda hem till den andra Camilla som var mitt i muffinbakning… kl 10.30 en fredag kväll… Ook..? 😉 Satt där en liten stund för att sedan göra tjejerna sällskap till Korsvägen. Där de gick in på Incontro och jag tog 4:an hem. Duktig tjej som man är… Eller ok, kände mig rätt trött, sliten och o-piffad. 😉

Slocknade så fort huvudet landade på kudden…

Fördelen med det var att jag vaknade redan kl 8 i morse och tog mig till Kompassen för Sats Power Step. Woohi! Tufft men skönt! Man är liksom nöjd resten av dagen 🙂 Och mör så klart…

Vi två-tiden tog jag mig sedan ner till mamma i Varberg. Har sedan dess njutit för fullt av det vackra vädret. Tog mig en liten power-nap innan i solen (ja, en sådan som man vaknar av att man dreglar) och nu har mamma kört igång grillen. 🙂 Livet är bra härligt ibland! Har ju liksom inte njutit så mycket av det fina vädret de senaste veckorna, snarare förbannat det då det tyvärr inte haft någon positiv effekt för handeln men just idag njuter jag faktiskt. Kan ju vara sista dagarna nu innan det slår över..
.Mys med mamma och Ulf står alltså på schemat på denna spännande lördag kväll. 😉 Sååå skönt! Imorgon kanske jag tar Ikea på väg hem. 🙂 Har lite småsaker jag behöver matcha kökets nya “look! med..

Leave a Reply