Special guest på Zumban

Igår fick alla deltagare på lördagszumban på Kompassen dansa och svettas inte bara med mig utan även med en annan zumbainstruktör från Holland! Adam som han heter och som ni ser på bilden ovan, mailade mig på FB i fredags och undrade om jag skulle ha zumban på lördagen & om han fick komma + ta med en vän. (Det är rätt bra för övrigt, om ni inte redan vet det, på Zumba.com kan man enkelt hitta närmsta Zumbaklass och instruktör var man än befinner sig. Man söker bara på klass. )

Vi “Zins” som det heter (intruktör och medlem i Zumba Instructor Network) bjuder självklart gärna med både våra kollegor & deras vänner på våra klasser om dem råkar var i stan. Adam körde 4 låtar i mitten av passet – en salsa, en merengue, en lite afroinspirerad låt + en bachata. Lite lugnare tempo än vad jag brukar köra (ni som kört för mig vet att tempot är ofta högt ;-)) men jag tror det uppskattades av medlemmarna med lite variation. Adam var lite coolare/lugnare i allmänhet än vad jag är.

Kul med spontana händelser!! 🙂

3 Replies to “Special guest på Zumban”

  1. Ja skitkul! Du är välkommen ner närsom 😉 He he.. man vet aldrig faktiskt.. till sommaren blir det nog Bollnäs igen (killen bor där) och Gävle är inte långt därifrån 😉

Leave a Reply