Summa summarum

Det är ibland småsaker som gör det…

Jag körde en av mina bästa klasser någonsin idag tror jag.. Vet inte om det var de nya glada träningskläderna, den nya (och grymma!!!) skivan eller koreografin som gjorde det… Förmodligen kombinationen —> summa summarum= en helt underbar klass! 😀

Det är helt fantastiskt hur vi människor kan påverka varandra… både positivt och negativt så klart.. och hur lätt det är bara ryckas med, nästan helt omedvetet och utan kontroll..

Jag har insett att det faktiskt finns ytterst få människor i min omgivning/vänskapskrets nu för tiden som inte tillför något positivt och vice versa.. Som “vuxen” väljer man liksom bort de där personerna. Men ibland kommer man på att någon inte påverkat en riktigt bara på det bästa sättet… Det kan ta ett tag innan man inser de negativa konsekvenserna, det kräver liksom lite distans.. Men när man väl gjort det är det bara att ta ställning och ställa krav.

Summa summarum: TAKE IT OR LEAVE IT.

Över till några personer som varje gång sprider positiv energi…

Dessa två grabbar tex (som jag även firade min halv-galna födelsedag med i juni) som jag nu träffade igen i lördags. Riktigt glada och generösa killar som bjuder på sig själva och som lockar fram det bästa ur mig. 🙂 Kul att vi hamnade på samma ställe igen.. härligt sammanträffande! 😉

Jag måste självklart även nämna flera av “mina” medlemmar på Sats, flera kollegor där, några glada själar på kontoret (kunde varit några fler…) och självklart mina närmaste vänner. Ni vet vilka ni är för jag tror känslan är ömsesidig.

Kramar

Leave a Reply