The end and the beginning


Oj oj den här har varit en stor vecka för mig. Fyllde 34 i tisdags… och fick sedan i onsdags ett jätte roligt besked. Jag fick jobbet!!!! Typ drömjobbet. Massor av utmaningar och utvecklingsmöjligheter i ett företag vars personlighet (om ett företag kan ha det) liknar mitt. Energiska, hungriga,vill mycket och framåt… Och där ska jag ansvara till stor del för marknadsföringen, vara projektledare och ha personalansvar (igen). SKITKUL!! Och scary så klart.

Jag skriver inte ut vilket företag det är här (ni får ringa eller maila om ni är nyfikna ;-)) men kan berätta att det är ett stort e-handelsföretag som det går riktigt bra för. 🙂 Jobbar min sista dag på gamla jobbet 26/8 och börjar pendla till Borås igen 29/8. Känner mig faktiskt överraskande motiverad att göra ett riktigt bra jobb gällande överlämningen.. vill lämna något bra efter mig. Känns gott.

Det nya jobbet kommer innebära lite ändringar av klasser på Sats.. Kommer nog se ut som följer:

Tisdag 19.00 – Sh´Bam Sats Kungsgatan
Fredag 06.45 Body Balance Sats Kompassen
Lördag 16.00 Zumba

The end is just a new beginning… <3 Hörni trevlig helg!! Själv blir det packning och slacking för hela slanten. 😛

Leave a Reply