Träningen

Tänkte dela med mig av en liten träningsupdate. Veckan som gått har bestått av 2 längre barnvagnspromenader á ca 60 min, 3 st promenader á 20-30 min utan vagn och igår började jag med höftlyft:

Det känns riktigt bra och är säkert något jag kan fortsätta med och utveckla till exempel med V på magen (när han är mer stabil) + göra tuffare genom att lyfta vartannat ben. Jag ska testa på plankan någon dag med.

Planen framöver är sedan att fortsätta med entimmespromenaderna, gärna flera i veckan, (fördelen med att bo uppe på Guldheden är det lätt blir en bra workout med tanke på hur kuperat det är) och testa barnvagnspromenaderna i Slottskogen som arrangeras av Hälsolot.  Börjar med lätt och sen medel. Inser att ska jag ut o promenera så här mycket så behöver jag nog köpa ett regnställ… 😉 Tips någon?

Ambitionen och tanken är sedan att mot slutet  av november/början december börja styrketräna (liknande program som jag körde när jag var gravid) & gå på Strong Mama. Efter efterkontrollen (BF + 8 veckor som blir Luciaveckan för min del) hoppas jag börja testa gruppträningsklasser tex Zumba/Aerobic och Body Balance. Från vinterschemat, v.2, börjar jag sedan köra klasser – Zumba onsdagar 18.30 på Kompassen ser det ut som (hoppas även på en Bbe) och jag ska vicka Paulas Zumba ute i Frölunda när hon är i Brasilien v.2-7.

Någon som har råd och tips kring träningen för att komma tillbaka i form? Bring it, tack. 🙂

3 Replies to “Träningen”

  1. Det låter som en bra plan 🙂 även om det är underbart
    att vara med Olivia så börjar träningssuget bli riktigt
    stort hos mig nu. Det ska bli härligt att komma igång
    igen, även om det får ta ett tag innan man når samma
    nivå som tidigare 🙂

  2. Crosstrainern är bra (men tråkig) för att jobba lite puls, men utan stötar och snedbelastning, samt piltesövningar med fokus på inre magmuskulaturen, för bålen!

Leave a Reply