Träningsglädje!

Jag har nu gått 2 av 4 dagar av Sats BTB (be the best) Aerobic utbildning. Och trots ont i diverse kroppsdelar (okej, de flesta) och konstant lätt huvudvärk pga uttorkning mår jag SÅ BRA!!

Jag visste att det skulle vara tufft men man kan nog ändå inte riktigt föreställa sig hur mycket man får jobba med kropp, huvud och själ. Lärarna är helt grymma… De ser en massa små saker som var och en av oss kan justera för att kunna göra ett ännu bättre “performance” i vår roll som aerobicinstruktörer. Vi har studerat och praktiserat oss genom musik, ögon kontakt, pedagogik, röst och kroppsspråk. Fokus sista delen av gårdagen och hela dagen idag har varit att sätta ihop en koreografi (4 x8) som vi fått öva på hela dagen idag, testat på en grupp, utvärderat, gjort igen för en annan grupp, utvärderat, finslipat och gjort igen OSV.

Man blir både mentalt och fysiskt utmattad kan jag intyga! Puh! Medan vi utfört dessa gruppövningar har Becky och Staffan gått och petat på individnivå… Jag har bl a fått med mig att sänka hakan lite, bör ha munnen lite öppen (kan se lätt sammanbiten ut annars) och att jag behöver markera fotarbetet lite. Imorgon ska alla filmas och då kommer den hårda sanningen… Nervöst men ändå kul att få se vad man kan slipa på!

Leave a Reply