Ute till havs!

Vilket underbart intensivt dygn vi varit med om! Åkte upp lunchtid till Hamburgsund där Henke väntade med sina 5 leverantörer. Hummerfiske stod på menyn…

På med varma kläder och flytväst sedan för att kliva ombord en båt. Som tog oss ut i ett ganska så vilt hav… Tack gode gud för åksjuke-tuggummi!!!
Trots att vi bara fick upp en massa krabbor, och inte hummer som ambitionen var, så var båtturen helt fantastisk. Jag slås varje gång jag kommer ut på båt (är ju en rätt ny sak för mig) hur vackert det är. Jag kan inte göra annat än le och förundras över havets storhet. 🙂


Kan ni fatta att jag fick ta ansvar för ratten??? 😉 He he… Robban trodde säkert jag var mer van är jag var. Det gick jätte bra som tur var!


Magiskt…


Här njuter vi av solen 🙂 Två glada själar helt enkelt!
Efter den här underbara dagen var det hem till hotellet för att svira om till lite mer party-stass. Bord och hummermeny var bokat för oss på Telegrafen inne i Grebbestad. Lyxigt värre!

Efter den grymma middagen, magen full av den största hummern jag någonsin sett, var det tillbaka till hotellet på Tanumsstrand där det var svårt att hålla reda på glasen.. 😉


Ni fattar att jag varit lite trött idag! 😉 Kul var det. Helt underbara killar verkligen som tagit så väl hand om mig och C. Tack killar för allt! Jag har ändå varit rätt produktiv idag måste jag säga. Bra söndag till slut. 🙂

Leave a Reply