V.33

Svisch sade det bara och så hade en till vecka gått. Det går undan minsann! Nu har vi gått in i v.33 och lika glad och pigg är jag för det.

Eller nästan iaf. 😉 Lite fler små-krämpor har börjat dyka upp (som tex en extremt spänd mage i princip alla eftermiddagar & kvällar, lite trött i ryggen en dag, och flera sammandragningar igår ) men överlag mår jag faktiskt fortfarande jättebra. Bebben är tokigt aktivt under dagen & kvällen men låter mig sova hela nätterna, vilket jag njuter av så länge jag bara kan! 🙂 Han får gärna fortsätta så.. 😉

Träningsveckan har bestått av två styrkepass och en yoga för duktiga Pia på Kungsgatan. Hennes klass och energi passar mig perfekt och lämnar en fantastisk känsla i både kropp och själ.  <3 Testa gärna! Jag har t.o.m börjat fundera lite på om inte yoga kan vara något för mig att utbilda mig inom… ska suga på den karamellen iaf. 🙂

Utöver träning så har veckan, speciellt helgen, varit rätt intensiv. I fredags såg vi Amaranthe på Liseberg:

Vi hade en grymt bra plats där vi satt på huvudrestaurangen och Amaranthe levererade verkligen. Kul!!

På lördagen åkte vi till Essunga (ligger mot Vara/Trollhättan) för att hämta/köpa en barnvagn vi hittat på Blocket och den krångliga vägen dit var helt klart värt det som tur var!

Den här Emmaljunga City Cross med quadrolift + skötväska från 2011 ser i princip HELT oanvänd ut och vi fick den till halva priset av vad en helt ny skulle ha kostat. Nöjda!!

Efter det tvättade vi både bil och kläder (intressklubben antecknar right?) och idag har bestått av varit träningsträff med Sats, lunch med Anna S och styrkepass. Och ja just det igår satt jag flera timmar även och surfade runt efter barnrumsinspiration… Inte lätt!! Men det lutar mot lite av nedan idéer just nu iaf:

att tapetsera en eller alla väggar med en vit tapet med blå stjärnor. Och sedan i rummet ha blåa, vita och gröna detaljer som tex:

Eller jobba med fler färger och tex ha en tavla som den här från petrifriedinpink:

Och en rolig prickig röd lampa:

Och en fin mätsticka:

Och to.m. kanske bryta av med en röd byrå från Ikea?

BRIMNES Byrå med 3 lådor IKEA Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp.

 

Vad tycker ni?? Vilken färg ska spjälsängen då vara? Vit? Svart?

2 Replies to “V.33”

 1. Hej fina du!!

  Hoppas allt är bra med er!
  Här kommer mitt förslag:
  VIT spjälsäng
  Tapet med blå stjärnor
  Mätstickan med elefanter! ME LIKE MUCHO

  Kram

Leave a Reply