Vår-fräsch med HM och Estée Lauder

I fredags shoppade jag loss det på HM. Tex nedan stickad kortärmad tröja. Gillar massor och har fått flera komplimanger för den idag på jobbet. 😉 Snygg mörkgrå/svart. 149:-!


Vår-fräsch behöver inte bara garderoben bli utan även ansiktet… Skulle till Åhléns för att köpa en ny primer till ögonfransarna (har ni inte testat detta innan kan jag varmt rekommendera det, gör fransarna både tjockare och längre samt vårdar) och eventuellt en mascara…Har hört mycket positivt om Sumptuous Extreme så den var jag självklart tvungen att testa! Noga med att snurra den både på väg ut och in… Ehem.. 😉 Bara skojar men bra för att få jämna fördelning av mascara på den GIGANTISKA borsten. Ska bli kul att testa!

Hade en 20% rabatt check från Åhléns Klubb och dessutom har de “Color Days” just som innebär att för varje 500 man handlar för får man 100:- i värdecheck (som gäller sen..). Och jag som gillat Time Zone ögonkrämen jag köpte där för ett tag sedan köpte ett helt kit med ansiktskräm, ansiktstvätt och serum.. Time Zone serien är bra för oss som börjat få de där “charmiga” rynkorna. är även bra mot pigmentfläckar mm. OCH inte nog med detta men jag kommer inom kort som tack för detta stora köp även få en give-away till ett värde av 1400.-!! Mer Estée Lauder till folket säger jag bara!! 🙂


Sandra, it´s all your fault!

Leave a Reply