Vi såg ut som vinnare iaf!

Ja då var det äntligen dags… flera veckors väntade var snart över.

Kvällen började med ett lugnande glas i hotell-lobbyn. Vi bodde på Clarion Sign. Super-fint och fräscht för er som inte bott där.

Jag och Mia

Min vinnande MQ-outfit

Det blev till att njuta av god mat och skön underhållning med Anna-Lena Brundin och Peter Apelgren som programvärdar. Gillar båda deras humor men speciellt Peters Gbg-humor. Inser att jag nog själv gått o blivit göteborgare ;-).
Strax efter 20-snåret var det dags för MQ Kundklubb kategorin… Svettig om händerna satt man och väntade på att det skulle kalla upp vinnaren…
Som ni ser så blev det fel två bokstäver. 🙁 NK vann.. En sjuk sak som jag måste berätta kring detta är att jag i förrgår natt drömde att jag satt vid det här bordet och att NK vann… Och att en av tjejerna hette Ulrika. Det gjorde en!!! Helt sjukt- var fick jag det ifrån?? Scary! Kanske ska satsa på att bli spådam istället? 😉

Jag får väl erkänna att jag tjurade ett litet tag, inser att jag nog inte är så bra förlorare som jag trodde, men sedan släppte jag nästan det helt och hade en skön kväll med mina kollegor. Tina & jag (ovan) är ju grymma ändå. Och snygga 😉

Me & the chiefs 🙂 Kunde ha varit vinnar-bilden…

Fredrik från Fredsgatan med sin sambo. Han vann inte heller men lika glad var han för det. Det är ju grymt att vi kommit dit ö.h.t. Nästa år ska vi vara nominerade i mycket fler kategorier!

Med brist på att Habits egna fotografer tog vi själva kort framför väggen. 🙂

Nu är det ett par timmar på stan som gäller för att hälsa på några av våra butiker sedan blir det Skavsta flygplats där jag ska träffa mamma för att åka till Paris ikväll.
Kram!

Leave a Reply