Vit vecka

Den här veckan ser ut att bli rätt vit… Nej jag snackar inte utan alkohol… och det har inte heller att göra med att ett gnistrande frosttäcke klätt hela Göteborg.. 🙂

Jag pratar träning. Det ser ut att bli mycket vit träning för min del den här veckan. För er som inte är träningsnörd eller medlem på Sats så är det våra lite lugnare klasser som fokuserar på både mental och fysisk balans, smidighet och styrka. Tex Flow, Body Balance eller Yoga.

Idag var det release på ny Flow-programmet. Tyckte jag och Karin gjorde det riktigt bra. Skön energi. Vissa övningar, speciellt armar, verkade lite svåra för medlemmarna så man får nog kanske plocka bort/anpassa vissa för att sedan lägga till dem längre fram. Får kolla med Elin imorgon vad hon tyckte.

Det var en vit klass, imorgon ska jag på en till. Jag ska jag nog äntligen testa Nike Dynamic Yoga på Kungsgatan. Linda har den och hon är ju grym som Balance-instruktör så det bådar gott… På söndag tänkte jag sedan, om jag orkar, köra vit klass nr 3: Flow 11.30 för Malin. Som en egen chans att öva lite. Så harmonisk jag kommer vara på söndag kväll! Ha ha..

Så vit vecka blir det men med goa drinkar och 3-rätters på Familjen på fredag.

2 Replies to “Vit vecka”

Leave a Reply