Yeah yeah yeah!

Shit vilken träningsupplevelse jag varit med om idag! Strax innan lunch fick jag, Anna & Paula möjlighet att presentera och “riva av” 30 min av underbara Sh´Bam för alla de här människorna:

Så sjukt jäkla häftigt! Sådan otrolig energi och glädje. Är så stolt att jobba på Sats och självklart att jag i år igen fick möjlighet att inspirera mina kollegor.Vi klädde oss alla i sköna & färgglada träningslinnen (från Nike så klart- älskar de här “boyfriend” linnena) och var sjukt taggade (och NERVÖSA!) för att köra… och damn, did we SSHHH´BAAAM! 🙂

Svettiga som få efter klassen men SÅ nöjda! 🙂 Jätte många kom spontant fram efteråt och tackade oss för vår underbara energi & glädje, gav oss komplimanger för hur synkade vi var och (citat) “Det finns bra instruktörer och det finns BRA instruktörer”. Mm! Man kan knappt ta in allt. Är så glad och tackar ödmjukast för alla fina ord! TACK!

Leave a Reply