Zumba Hot Mojo Style

Ovan ser ni hur spegeln såg ut efter min Zumba-klass. “Hot Mojo fast Zumba” som någon medlem kallade den efteråt. 😉 Vet inte riktigt vad som hände där inne men varmt och immigt blev det! Tänkte först det var jag som var extra varm men så såg jag att fönstrena börja imma igen och sedan kröp det sig in på speglarna.. Man såg inte mycket mot slutet om man säger så . 🙂

Normalt sätt är lördagsklassen i stora salen men jag har sedan en stund tillbaka flyttat in gruppen till den lilla salen om det inte är fler än 30.. som idag.. Och responsen är övervägande positiv, det blir lite tightare men samtidigt mycket varmare och bättre stämning. Det blir som vi verkligen dansar tillsammans som en grupp. Kul som tusan. 🙂 En tjej hade dock sagt till i repan att hon tyckte det var trångt.. Får se hur statistiken ser ut framöver.. känslan är dock helt klart bättre tycker jag än i den stora salen där jag kommer långt ifrån dem när jag står på scenen och det ibland kan bli lite stelt..

Zumbatomicen gick jättebra, även om dem bara var två (sportlovstider).. Kul var det ändå. 🙂 Har ni barn eller känner ni någon med barn i 7-11 åldern hör av er!!

Leave a Reply