Om mig

>> Gå direkt till bloggen istället

Hej!

Sophie “Fia” Vildahl heter jag. Gruppträningsinstruktör på Sats sedan 1999, Content Manager på Kappahl, 2-barns mamma och matentusiast. Från att mest ha varit en hemsida och blogg om träning och mammalivet har jag nu dammat av hemsidan för fokusera ännu mer på matinspirationen igen. Detta kopplat till mitt instagram konto Fiasfoodetc.

Just nu kör jag Dance step och Strong & Flexible på Sats. Jag är i grunden en “dansaerobic” tjej som under åren även utbildat mig och haft licens i ShBam™, ZumbaFitness®,  Body Balance™, Powerstrip® och BODYJAM™. Jag har under senaste åren även hittat fördelarna med hemmaträning tex via Satsappen eller tex Xshapes.

Matglädjen har också funnits länge i mitt liv. Uppväxt med en mamma som gillade att testa nya saker och en familj som generellt alla varit riktiga livsnjutare just kopplat till stunder vid middagsbordet. Jag har själv sedan ca ett år tillbaka börjat utmana mig jättemycket i form av att testa tex mer asiatiskt och vegetariskt. Att äta mer i säsong och tänka på att minska matsvinnet är också något jag brinner för. Veckomatsedlar, vintips, lyxiga frukostar och goda nyttiga mellanmål bjuder jag också på.

På min hemsida och framförallt i bloggen, hoppas jag att ni ska hitta träningsmotivation men främst matinspiration.

Kika gärna in på min blogg