Alla heter Åke??

Här i Göteborg så heter det alla heter Glenn.

Jag skulle vilja påstå att alla just den här veckan faktiskt heter Åke.

Varför? Jo… därför att ca 4,500 av “mina” kundklubbsmedlemmar har det förnamnet på sitt utskick den här veckan! Att det alltid ska vara något! Suck! Kan man inte bara få göra något bra och det vara flyter på och funkar bra??

Eh, svar: NEJ.

Så gissa vad jag har gjort idag? Svarat på mail och telefonsamtal om detta!

“Nej, du heter inte Åke i registret” “Nej vi har inte fel kön på dig” “Ja, utskicket är till just DIG, inte Åke” osv…

Det är tur att medlemmarna har humor i alla fall. Fick ett rätt skönt svar- läs nedan:

Hej Ann-Sophie, tusen tack för snabbt svar, uppskattas verkligen. Nu vet jag varför jag plötsligt fick namnet Åke. Tack vara printfelethar Åke snabbt avancerat på “namntoppen” bland kvinnor (män) i Sverige.Inte dåligt. Trevlig dag! Hälsningar Filippa

Thank God för sådana här människor!!!!

Leave a Reply