Blutsaft & massageolja

 Efter att nu i två dagar, och sedan i lördags, haft ett mycket irriterande tinitus-liknande tjut i högra örat, lidit av enorm trötthet, yrsel + lite huvudvärk gick jag raka vägen till Apoteket i eftermiddags. För att följa mammas råd och köpa Blutsaft, en riktig klassiker vad gäller kosttillskott mot järnbrist. För det är mycket sannolikt att jag lider av det, alla symptom talar för det iaf. Lite trist så klart men bara att lyssna på kroppen och försöka göra något åt det. Niferex rekommenderar även några Sats-kollegor.. får se om jag får gå över till det sen.

Fixade vikarie till Balancen imorgon bitti, ska ringa min barnmorska och försöka få tid och tänker nu bara försöka vila upp mig tills på lördag och Zumba Marathon.  Ingen större fara men lika bra att tagga ner lite. 😉

Utöver Blutsaften har jag den här veckan även börjat smörja in lilla magen med en Weledas massageolja mot “stretch marks”. Värt att testa kan jag tycka och har en kompis som rekommenderar den varmt. What the heck.. slipper ju helst att få bristningar eller hur? 😉 Annars mår jag bra, magen växte till sig ordentlig i helgen och nu syns det nog för de flesta att jag är gravid vilket känns kul och mysigt. <3 Näst vecka är det dags för rutinultraljudet, spännande värre…!

Leave a Reply