Träningskläder för gravida

Att köpa träningskläder när man är gravid är inte helt okomplicerat.. Toppar är i princip inga problem, där finns det gott om oversized/boyfriend-fit som tex det här nikelinnet jag köpte och bara älskar för några veckor sedan på Sportamore. Har den även i vitt, inköpt på Sats. 🙂 Bland zumbakläderna är det lite mer begränsat, de flesta topparna är tighta och inte så långa dock tror jag den här nedan kan funka som finns att köpa på zumbashop.nu.

Byxor är då lite klurigare.. En del av mina leggings funkar fortfarande bra + andra capribyxor med mudd/resår i midjan men inga byxor med knäppning och leggingsen kommer snart inte vara så sköna heller.. Jag har googlat runt lite och den här tjejen har lite tips och flåsa.se har lite grand (b namn or what??) men inte jätte mycket kul för någon som mig som gillar coola, färgglada träningskläder.. 🙁

Har klickat hem ovan harem-liknande träningsbyxor (Only Play) från nelly.com som jag tror kan ha potential.. mudden ser bra ut.. en sådan man även kan vika upp lite över magen. 😉

Leave a Reply