Body Balance 52


Då var det dags att plugga in ett nytt Body Balance program. Nr 52 för att vara mer exakt som jag gick kvartalen för i helgen.

Vad kan man säga om programmet då? Kristin som höll i kvartalen var kanske inte helt i min smak men hon brann för produkten vilket jag tyckte var kul. Hon pratade mycket om kärlek innan klassen (låter kanske konstigt för er men det var fullt naturligt jag lovar) och jag tycker ändå man kände att hon hade mycket kärlek för programmet och klassen. Gilla!

Jag och flera av mina Sats-kollegor kände spontant dock INTE den kärleken för Body Balance 52 (och inte heller instruktören eller vad säger du Lise? ;-)). Övningarna var tuffa, speciellt benlåten och pilates/core låten – vad sägs om 9 “härliga” minuter till Bob Sinclairs Love Generation?! – och det fanns några goa låtar speciellt uppvärmningen “Airplanes” men många av de andra stack liksom inte ut.. Allt nästan bara gick inte i varandra… Jämför man med förra programmet är musiken i 52:an lite mer känslosam, lite mörkare. Kan inte beskriva det på något annat sätt. En fantastisk möjlighet för medlemmarna att fokusera mer innåt kanske?

Lyssnade på musiken idag, några gånger, och jobbar nu på att hitta känslan i varje låt.. känslan som jag har med mig och försöker förmedla till medlemmarna genom övningarna. Sen blir det DVD:en x antal ggr de två närmsta veckorna!!

4 Replies to “Body Balance 52”

 1. HAHAHAHA…. varför hamnade mitt namn där???? hahahahaha
  Jag håller med. Jag har försökt faktiskt att blockera ut alla tankar, minnen från kvartalen och skall nu kolla DVD'n med nya ögon. Vi alla levererar på olika sätt och som du säger.. vi kanske kan fokusera på annat istället?
  .. Det vore ju tråkigt att få ett "ny kopia" av 51:an 😉

  Krya på dig – själv är jag hemma och vickat bort min Pilates idag.. nu skall jag läsa in BB 52, tycka lite synd om mig själv och äta Panodil 🙂

  jippi!!!

 2. Meeeeen… Ni får inte vara sjuka båda två???
  Vad ska jag då gå på för pass denna veckan…
  Nä, nä, nä… Gör om & gör rätt!!!
  Knapra i er en massa bra-att-ha grejjer så ni blir pigga & orkar med mig på era pass nu!!!
  Massor med krya-på-er kramar!!!
  /Den rödhåriga tokstollan… 😉

 3. Lise: 🙂 Nu tänker vi om och gör den till vår egen. Då blir det garanterat bra. Kram och krya på dig!
  Tokstollan: jag lovar att göra mitt bästa. Hemma idag och vilar upp mig så det KAN gå… 😉 Återkommer med hela spellistan inom kort, men det spelar nog ingen roll för det är rätt mycket okända låtar.

Leave a Reply