Det blir aldrig som man tänkt sig

Eftermiddagen och kvällen började precis som jag beskrivit: lugn och skön. Lite middag och ett glas rosé…
Sen promenerade vi ner till Incontro, som faktiskt hade mindre folk än vanligt och vi lyckades ändå på något sett hamna mitt i den största “trafikleden” på uteservering där alla människor och servitörer vara tvungna att passera… Det är platsen precis ut till höger när man kommer ut i fall att ni vill undvika den ;-).

Men det var ändå himla trevligt för det dök upp en massa intressant folk att snacka med och helt plötsligt stod jag och C helt omringade av ett gäng män som insisiterade att bjuda oss på drinkar… Inte varje kväll! Och definitivt inte varje kväll att alla är så trevliga! Inte attraktiva och lite väl gamla för min smak men riktigt trevliga. 🙂 Skadar ju inte att den ena hela tiden ville påpeka för sina vänner att jag var “den vackraste kvinnan inte bara här på Incontro och i Gbg utan kanske även i världen” … ha ha eller hur? 😉 Skön lirare! Gubbe 50 + med barn och familj i fall att ni undrar!

När klockan närmade sig halv tio bestämde vi oss för at joina ca 30,000 andra gbg:are vid Götaplatsen för att lyssna på Europe

Kolla in folkmassan!!! Mäktigt! Det var nog mer ös på den här konserten än Madonna…

Efter detta blev det Hard Rock för att eventuellt kolla Heat som skulle spela där men det var här jag tröttnade… Likaså C som blev både arg och ledsen an några sms och telefonsamtal… 🙁 Och jag kände också att kvällen tog en negativ vändning- jag ville bara därifrån- bort från alla fulla och kladdiga människor..

Jag hade dessutom riktigt ont i halsen så det var nog tur att jag drog hem. Inte för att jag mått så mycket bättre idag för det… 🙁

Jag har befunnnit mig i detta läge sedan jag gick upp halv tolv…

Förkyld+pyjamas+ luvtröja+ soffa +vatten + dåliga repriser på TV= min lördag

Leave a Reply