En effektiv söndag

Då var det plötsligt söndag igen…

Spenderade HELA gårdagen (dag & kväll) hemma i min lilla lägenhet faktiskt. Mådde sådär… bara sov och sov. Fattar inte vad det är riktigt för det bryter inte ut helt utan jag är bara lite halv-täppt i näsan och lite irriterad i halsen… F’ck it! Runt halv tolv började jag i alla fall piggna till, bra Fia! lagom till att det var dags att lägga sig. Ja ja! Gick faktiskt och lade mig och lyckades somna. Trött tjej helt enkelt! 😉

Vaknade först vid sju i morse och tänkte “gud vad jag har sovit”- kollar klockan och tänker “nej, lite till klarar jag nog”… Gick sedan upp strax innan 9. Sedan dess har jag hunnit följande saker: (Det är ok att bli imponerad)

1. Tvättat
2. Städat
3. Promenerat ner till Bergakungen och köpt 2 bilj till Sommaren med Göran


4. Hämtat den nya IKEA-katalogen utanför Storan där jag tror att dem stått under hela kalaset som en förhandsvisning av vad som komma skall…men annars tror jag den ska dimpa ner i allas brevlåda nästa vecka (dock inte hos er som tackar nej till reklam…) Har bläddrat lite i den och var inte jätte imponerad… säg gärna vad ni tyckte!

5. Varit på Sats och styrt upp mitt nya skåp (vi bytte omklädningsrum m grabbarna i fredags)

6. Satt ihop lite koreografi till min aerobic imorgon (tror jag kör trots den här konstiga halv-infektionen i kroppen..)

7. Lagat matlåda

Och klockan är bara fyra!!! Inte dåligt va? 😉

Ikväll blir det Sommaren med Göran 18.30 sedan vet jag inte vad som händer, blir väl till o ta det lugnt i sofffan och lägga sig hyfsat.

Leave a Reply