En fika med Lisa

Vaknade med en sjuk huvudvärk idag… Ni vet en sådan där som känns i HELA huvudet och gör så att det känns som minsta lilla rörelse kan döda en..?? 🙁 Självförvållat, jag vet men ändå… lite synd om mig var det! Det enda jag orkat med idag var en fika med Lisa som är här på besök från Åre. Hon var också på U2 igår. Lisa och jag pluggade samtidigt och “fann varandra” i Alicante 2001. Det var var ett år sedan vi sågs senast men som det alltid är med goda vänner så märks det inte när man väl träffas igen. 😉

Vi hade så klart en hel del att ta igen… Händer ju mycket på ett år. Jag försökte summera mitt år och mina senaste galna semesterveckor medan Lisa bl a berättade att Nicklas äntligen friat till henne!! 🙂 Så glad för deras skull- så himla goa tillsammans. Han hade verkligen lagt mycket tid och fantasi på själva aktiviteten med… grät en liten skvätt när hon berättade. Fan va blödig man blivit med åren… 😉

Jag tog mig sedan ner till Ica Maxi för att handla lite och fyndade ett par filmer-någon drama som heter Catch & Release och en dubbel dvd med 80-talets klassiker The Breakfast Club och Weird Science. Gottar mig hemma själv i soffan medan alla andra festar idag igen… Kände i morse att nu är det nog. Tillbaka till jobbet ett par dagar nästa vecka, träning, bra mat igen… Ta hand om mig. Sedan får jag besök på ons-torsdag…. 😉

Leave a Reply