Var kommer allt vatten ifrån??

Hur lätt/kul tror ni att det var att kliva ut ur porten i morse när det ÖS-regnade?? Fick t.o.m. ta skydd under en port på vägen ner för min backe då det absolut forsade vatten! Vattnet lyckades på något underligt sätt ta sig ner för paraplyt och sippra in och på min väska, mina skor, mina byxor och t.o.m. min rumpa!!Men hur kul är det med regn? Har inte han där uppe kissat färdigt för den här sommaren?! Ja ja, det kan regna imorgon med för då jobbar jag också… sen blir det ledighet igen tre dagar 🙂 Tillåter vädret blir det sol, bad och massa MYS. 🙂

Jag lyckades ta mig in till jobbet idag i alla fall. Utan varken kanot eller snorkel… 😉 Nu sitter man här och undrar vad man gör här..? Har rensat inkorgen på drygt 60 mail och inser att det mesta faktiskt är under kontroll..

Leave a Reply