Ett litet farväl

Sitter just nu med en märklig känsla i kroppen och en tår i ena ögonvrån… Imorgon så ska  jag nämligen ta ett litet (om än tillfälligt) farväl av något som jag håller otroligt kärt och som påverkat mitt liv och de flesta i min omgivning på så många fler sätt än jag någonsin kunnat drömma om: Zumba Fitness. Ovan har ni en bild från då det hela började: augusti 2010, då jag och min kollega Paula fick hålla den allra första Zumbaklassen inom Sats. Och inte för vilken grupp som helst utan för hela nordens alla Sats-chefer (!). En helt otrolig klass och upplevelse som var startskottet till nu snart två magiska Zumbaår. <3

Så här nöjd som jag ser ut ovan känner jag varje gång jag både håller i en klass och är med på en klass. Jag hoppas även innerligt, och tror, att de flesta deltagarna på mina klasser får samma goa känsla. Tack vare Zumban har jag lärt känna massor av nya härliga människor, utvecklats som instruktör och haft jättemånga häftiga träningsupplevelser. Och imorgon instruerar jag min sista klass på ca 7 månader vilket känns otroligt vemodigt. Missförstå mig rätt, det finns ingen som helst tvekan om att det är rätt sak att göra, kroppen börjar som sagt säga ifrån (tror magen dubblade sin storlek bara över natten! ;-)) men det känns samtidigt jättetråkigt. Kommer verkligen sakna att instruera Zumban. Är så tacksam för den.

Ni kommer nog fortfarande se mig på en och annan Zumbaklass nu i sommar innan bebben kommer, så lätt blir ni inte av med mig ;-),  men som sagt mer i bakgrunden. Vilket ska bli skönt det med. 🙂 Så har ni möjlighet kom gärna imorgon på min sista Zumba på ett tag (som jag dessutom teamar med Paula!) kl 19 på Sats Kungsgatan!

2 Replies to “Ett litet farväl”

  1. Det kommer att vara en riktigt bra klass imorgon 😉 Alla kommer att sakna dig baby! Så kom tillbaka så fort som det går:) Jag hjälper till med barnpassning!!
    Massor av kramar

  2. Hej Sophie!
    Från första gången som jag gick på ett zumbapass hos dig på SATS i Göteoborg tyckte jag att dina pass var jätte bra. Förutom den fina blandningen av zumba och fitness gillar jag din sympatiska och positiva utstrålning du förmedlar till oss deltagare! Tiden går snabbt, och vi ser fram emot att du kommer tillbaka! /MG

Leave a Reply