Exciting times!

Hade min andra värdering av lägenheten igår. Gullig ung tjej från Skandiamäklarna som var mycket positiv till min lägenhet vilket var kul! Tyvärr kändes inte hon rätt för mig som mäklare och för att sälja den.. För käck och lite tillgjord. Tyvärr. Men att utgå från det jag gav för den är rimligt och en vinst bör heller inte vara svår. 🙂

Vi var sedan på visning av det här objektet. Fin och välplanerad men ingen “wow-känsla”.. En uppsida med visningen var att jag inser hur fin MIN lgh faktiskt är. Jag är sjukt nöjd med att vi satt upp lister så snyggt som vi gjort (de hade INTE dessa ägare) och att allt är fint och jämnt målat. Inser också hur viktigt det är att ha gjort rent ordentligt tex kaklet på duschgolvet som jag legat på knä med tandborste och skrubbat nyligen… som dessa ägare inte heller gjort.

Utöver ovan har vi även spanat på 3 andra objekt. Två 3:0r i Guldheden och ett lockande renoveringsobjekt på Södra Vägen. Vi skippar sistnämnda då pengarna nog tyvärr drar iväg men har en visning bokad nästa söndag på den ena 3:an i Guldheden och jag jagar (ja, faktiskt) en tid för den andra. Bengt på Guldhedens fast.byrå verkar nämligen inte jätte angelägen om att visa den… eller sälja den. Bra för oss (mindre bra för säljaren så klart)!! Utg.pris ligger på 1895/högst bjudande och det ligger ett bud på 1775 (!). Värd att kolla på känner jag! Vågar inte länka till den här i fall att fler upptäcker den ;-). Men så här ser planlösningen ut:

Imorgon är det dags för tredje värderingen – Robert på Svensk Fastighetsförmedling blir det nu. Slutet av veckan har jag sedan tänkt ta beslut om vem och när vi säljer. Tjiho!

Leave a Reply