3D, Indiskt, Varberg och lite ångest…

Den här helgen kan man summera med ovan. Vi var och såg “Sanctum” i fredags… 3D-film med YTTERST lite 3D-effekter, många klyschiga kommentarer, massan vatten och klaustrofobi.. men vad gör man inte för kärleken? 😉 Men som sagt, spara era pengar och gör något annat än att gå o se den på bio.

Innan filmen var vi och käkade på Bombay Palace. Trångt, stökigt, upptänt som en gymnastiksal och inte världens snabbaste service… MEN så jäkla gott och så trevlig personal!! Och trevliga bordsgrannar!! Vi var sjukt nöjda (och mätta och lite svettiga av hettan i maten) när vi gick därifrån! 🙂 Gå dit!!

Igår tog vi sedan tåget ner till mamma i Varberg efter Zumban (som var lika grym som vanligt- de älskade den nya låten “Pegate”). Dinner, drinks & mys som gällde där. De blev jätte glada för presenterna. Bilen fick sedan åka med hem idag. Det blev därför en tur till Ikea och semi-storhandling på Willys på väg hem. Väl hemma har vi tokstädat (torkat kaklet i badrummmet från tak till golv), lagat köttbullar för en helarmé och rensat bland kläder och inredning. Imorgon är det dags för den andra värderingen av lägenheten + visning. Vill ju att de ska tycka att jag bor fint!

Utöver allt detta så har jag tyvärr en lite små-jobbig känsla i kroppen… lite ångest kan man nog kalla det. 🙁 Jag har lite ångest för att jag fyller 34 nu i juni och är inte riktigt där jag hoppats jag skulle vara… eller jo det är jag väl men jag får inte ihop allt jag vill göra med min ålder.. vill både förlova mig, gifta mig och skaffa barn men pga att jag är kvinna har jag en förbannad jävla klocka som tickar som gör att jag inte bara kan njuta och ta den tid jag känner för och göra allt i den “traditionellt rätta ordningen”…

Suck.. dålig dag helt enkelt! Och allt beror nog bara på att det är så sjukt många människor, vänner och kollegor i min närhet som just nu precis förlovat sig, ska ha eller har precis fått sitt första eller t.o.m. andra barn och ska gifta sig till sommaren eller nästan sommaren.. Har egentligen inte bråttom men 34 känns just nu fan i mig gammalt..

5 Replies to “3D, Indiskt, Varberg och lite ångest…”

  1. Gumman.. jag är 41, inte forlovad men vet precis hur det känns.. tro mig när jag säger detta (och jag snackar av erfrenhet…*ler*) Du har INTE bråttom!! Jag är 41 och först NU har JAG hittat den jag vill dela mitt liv med så oroa dig inte 😉
    <3 Kramar från mig

  2. Förstår hur du tänker men kanske inte hade varit bättre med frånskild och varannan-vecka-mamma heller? Det är ju först nu du hittat HAN! Beror ju på såklart vad man vill men 34 är ju ingen ålder! Inte på dig iaf 🙂

Leave a Reply