Höstnyheter på Sats

Jag tänkte så här.. att även om inte jag kommer kunna träna så mycket i höst så ska ju självklart NI göra det! 😉 Jag får energi bara att snacka träning vet ni. 🙂

En sak är säker iaf och det är att ni med all säkerhet alla kommer kunna se fram emot ett flertal Zumba® eventklasser arrangerade av Paula.

Sedan så har Sats även en massa roliga nyheter att utmana er med. 🙂

Tex en klass från Les Mills som heter Grit, som kommer exklusivt att finnas på Sats till hösten.

LES MILLS GRIT™ series är designade för att på ett effektivt sätt utmana din fysisk genom högintensiv intervall träning.

Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i två grenar med olika fokus. Välj PLYO när du vill öka din spänst och STRENGTH när du vill förbättra din styrka.

GRIT™ PLYO – Maximera din spänst
GRIT™ PLYO är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ PLYO

GRIT™ STRENGTH – Maximera din styrka
GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.

Jag har både hört och läst mig till att det nog är något av de tuffaste trettio minuterna du kommer spendera i en gruppträningssal.. He he.. Läs gärna mer här om en som testat klassen och en som gått utbildningen.

Start v.35 på utvalda center. Tex Sats Kungsgatan här i Göteborg. Läs mer här:

En annan nyhet är även Deadball..

Helt klart höstens mest unika träningsform där vi en 3 kilo tung, stor och mjuk dynamax boll, tillverkad så att den faller död i marken om du släpper den.

Klassen är 45 minuter lång och avslutas alltid med en rolig och effektiv DeadBall Challenge. Träningen utförs mestadels i par och utmanar styrka, snabbhet och spänst

När: Startar 27 aug
Var: Ca 17 utvalda center runt om i landet bla Sats Landala och Kungsgatan här i Göteborg.

Strong Mama har jag skrivit om tidigare och fler nyheter kan du läsa om här påSats.se

Leave a Reply