Strong mama

Check out magen! Nu är den verkligen “out there”. Skitmysigt! 🙂 Den  här bilden togs igår v.20+6.  Yep, idag gick vi in i v.22, 52.5% av graviditeten enligt min app. 😉 Och på tal om magen så körde jag som sagt sista balancen i morse och jag blev jätteglad både för att det kändes helt ok (love BBE 56!) och nästan alla stammisar var med. Så jag fick kramas hej då.  <3

Nu återstår bara några veckors Zumbaklasser och sedan är det bara egen träning som står på mitt träningsschema. Promenader, styrkepass och yoga är planen.

På tal om träning för oss gravida så kommer vi på Sats att från och med 27 aug på ca 15 utvalda center i Sverige ha en en ny mammaklass som heter Strong Mama. Jag ska gå utbildningen nästa söndag för att kunna köra klassen på Kompassen till våren. Ni kan läsa mer den här nya mammaklassen nedan.

Strong Mama är vår senaste mammaklass, utvecklad i ett Cross-training format där deltagarna arbetar sig från station till station. Barnen ligger tryggt i mitten medan mammorna kämpar hårt med övningar som får dem att snabbt komma i form efter förlossningen. Klassen ställer inget krav på taktkänsla utan alla övningar utförs efter egen förmåga och eget tempo.

Så alltså en perfekt klass för alla nyblivna mammor som vill komma i form igen.

One Reply to “Strong mama”

Leave a Reply