Inte vilken dag som helst!

Inte vilken dag som helst utan ANNANDAGEN!

Och vilken dag & kväll det blev! 🙂

Var ska jag börja?

Ok, vaknade hos mamma och tog en efterlängtad dusch (gick runt i mjukisbyxor hela Juldagen och var allmänt ofräsch) och sedan bar det av till Mölndal för en “lunch” med min morbror och hans familj. Lunch skulle jag nog inte vilja kalla det för vi satte oss vid bordet kl 15 och gick inte därifrån förrän strax efter kl 18! Super-trevligt som ni säkert förstår! 🙂

Ljuvolymen med 9 pratglada och glada personer blir rätt hög och skratten många. Så trevligt att ses. Det var jag mamma & Ulf, min kusiner Kajsa och Fabian och deras respektive och Christer och Christina. Kajsas mage (hon är inte tjock utan ska ha barn om ca en månad) var inte så konstigt en av de ofta återkommande samtalsämnena och speciellt vad hon/han ska heta. Som tur var har Kajsa uppfattat att jag “paxat” min mormors namn Ebba Linnea. 😉 Paxat o paxat, kanske inte ens får en tjej, men jag gillar namnen och hoppas få använding för dem. 🙂

Det var härligt o se hur harmoniska Kajsa och Markus är och hur vuxna de blivit. Tänk att de ska få barn! 🙂 Ser fram emot att träffa den lilla krabaten i vår! Om ni undrar så är jag inte alls avundsjuk på att min kusin som är 5 år yngre än mig både gift sig och skaffat barn. Nej då… Ha ha! 😉

Ok så vad hände sen då??

Det blev hem för att svira om till lite utgång med Cecilia. Inte det lättaste när man känner sig så där “jul-svullen” men jag lyckades till slut hitta något som kändes någorlunda snyggt. Hem till C- lite vin, Stenhuggaren på tv och sen en promenad ner till stan…

Följande ordbyten sker sedan under följande 30 min:

“Oj, lite folk det verkar vara… var ska vi, vet inte, vad tycker du?… åh det snöar… yej!.. jag är hungrig.. det snöar ännu mer!.. ska vi käka nånstans?…Farellis har stängt.. oj är klockan efter 11? …Burger King?… ska vi ta ett glas på Incontro?..ändå på väg hem?”

Och så blev det Incontro. Och där sögs vi in en helt bisarr men fantastisk underhållande kväll!!!

Ett gäng killar (som vi sett tidigare på Incontro) omringar oss nästan så fort som vi ställt oss i baren, jag börjar snacka lite lugnt med den ena, som kalles Lången (197 är ganska långt ja…) och helt plötsligt står jag sedan och låtsas-fajtas med hans kompis (Dea- Andreas) som påstår sig börja MMA kurs på måndag (ultimate fighting), blir sedan blir klämd på benen av en tredje kompis Erik (hade mina tights med låtsas skinn på), snackar trycksaker med Dea, skrattar så tårarna rinner.. och får sedan nöjet (??) av att beskåda Stefan och Stefan (som hade namnsdag igår?) dansa bugg på ett rätt tomt dansgolv…

En massa skratt senare är jag och C på väg hem… Sicken kväll!!! Så roligt! 🙂 Lite sjuka killar men jag träffar gärna dem igen för det var länge sedan jag hade så kul. 🙂

Leave a Reply