Sista förberedelserna

Dagens tema kan man nog säga är FÖRBEREDELSER.

Jag har haft äran att jobba idag (jag är inte sarkastiskt utan det var faktiskt rätt skönt och jag känner verkligen att jag varit produktiv) och förberett inför vår förtur på rean som vi har för medlemmarn på söndag. En inkorg på 90 (!) mail väntade mig när jag kom in i morse och nu när gick var det bara 7. Inte dåligt va? 🙂 Jag lyckades även vända två riktigt sura/upprörda medlemmar till att tacka mig för både proffsigt och snabbt svar! 😉

Efter jobbet var det dags för min underbara Flow. Ett underbart sätt att förbereda sig/varva ner inför årets sista dag och all stress som den kan innebära.. tex vad ska jag göra? vad ska jag ha på mig? har jag köpt allt det där jag behöver? kommer festen bli lyckad? kommer jag ha kul? orkar jag komma på ett nyårslöfte? ska man ens det?! OSV!

Även om man inte är så uppe i varv (jag är tex inte det i år utan tycker det ska bli kul att bara luta mig tillbaka och ta det som det kommer) är det en skön klass. Och alla 6 som kom idag verkade nöjda när de gick hem. Jag med :-).

Så nu återstår föberedelserna inför nyårsfirandet…

Vad tror ni om den här??
Med den här jackan till?
Just det har jag sagt vad det blir imorgon? Så sent som igår kväll hade vi bestämt oss för att vara hemma hos Cecilia och laga 3 rätters och efter det gå ut eller gå till en annan fest… men så ringde Cecilia i eftermiddag och vi verkar nu vara välkomna till en middag/fest med ca 30 pers mellan 30 och 40 år på Gibraltargatan. En ex-krögare som löser mat och vin till riktigt bra pris.. Spännande!!
Så snart är det dags att dra på handskarna och ge denna bleka kropp en låtsas-bränna… i hopp om att inte se så där genomskinnlig och sjuk ut som man göra varje år 😉
Önskar alla mina vänner en fantastisk kväll imorgon vad ni än gör!! Tack för i år! Kram på er
Happy New Year everyone!!

Leave a Reply