Jeans, jeans, jeans!


Just nu sätter vi en av garderobens viktigaste bas- och nyckelplagg, jeansen, i fokus på MQ. Vi har plåtat flera av våra favortimodeller. Själv är jag bra sugen på att testa Levi´s “Curve ID“. Har fått höra att den som heter “Demi Curve” nog passar mig och min form, ska testa i veckan tänkte jag. Testa vilken du ska ha här.

Hett tips! Från och med tisdag 1/3 och hela mars ut får du en gratis Elleprenumeration på 3 månader när du köper ett par Curve IdMQ!!

Jag är iaf sjukt sugen på ett par riktigt snygga jeans!! Har i princip bara 2 (kanske 3) par som jag använder hela tiden. Nu vill jag ha ett till par att mixa och matcha till garderoben och känna mig riktigt snygg i. 🙂 De jeansen jag trivs bäst i är från 365 Sunshine, Zoul och Vila. Har blivit tipsad om en G-star modell som jag även ska kolla upp/testa.

Vad gillar ni för jeansmärken och/eller modeller?

2 Replies to “Jeans, jeans, jeans!”

Leave a Reply