Nyheter & favoriter

Jag måste säga att jag hittills haft det lyxigt värre som gravid på ett företag som säljer både mamma- och kidskläder. Fick tex igår lite prover på ett nytt märke som kommer in på nelly.com i höst som heter Noppies.

Schyssta raka jeans (ovan), vit enkel t-shirt, grå leggings med låg och justerbar midja + två par små barnbyxor. <3

Det här med att byxorna går att justera kan jag verkligen rekommendera och med det menar jag att det finns en sådan här på insidan av linningen:

Alltså att det finns resår som gör att man kan öka omkretsen just kring höftområdet.. som jag kan berätta växer lite så där i smyg hela tiden.  Upptäckte detta häromdagen när jag tänkte att jag kanske kunde köpa ett par linnebyxor i stl 40 på HM och dom kunde hänga lite på höften (har normalt sätt 36/38).. men nej då, dom var inte alls bekväma utan satt rätt hårt nere vid höften. Insåg då även att mammajeansen jag köpte på HM kommer jag nog inte kunna ha så länge för dom har inget resår och har redan börjat trycka lite.. 🙁 Så köp som sagt jeans som är justerbara!

Gällande mammakläder så tycker jag att Mamalicious visat sig vara det roligaste och tuffaste varumärket so far och min favorit. Gillar tex de här jeansen:

Och  den här toppen:

Jag har köpt jeans innan från märket som jag trivs jättebra i, utgick då ifrån min vanliga jeansstorlek. Och så har jag köpt de där träningsbyxorna från HM som jag bloggade om här i ytterligare en färg för de är GRYMMA!

Leave a Reply