Sh´Bam nr 6


Plockade hem nya Sh´Bam programmet idag – CD & DVD låg i mitt fack iom att jag missade kvartalen i söndags. Och vad kan jag säga? Svårt när jag inte kört det, för hade jag gjort det för bästa fröken Åsa hade jag säkerligen varit mer imponerad. Hon har en tendens att göra det mesta jävligt bra 😉

Jag har nu iaf gluttat (Peters ord, betyder smygtittat/snabbtittat igenom något) på DVD:n och ska nu försöka vara konstruktiv.. 😉

Mycket av musiken är riktigt bra och koreografin känns både lite mer varierad & klurigare än nr 4 (som jag kört den här terminen) och all in all verkar den lika jobbig som tidigare. 😉 Och sen till det mindre positiva.. Jag tror bara inte detta är min grej.. det blir lätt lite too much och lite för käckt. FÖR MIN SMAK. Känns bara inte rätt eller ärligt för mig som instruktör.. kan liksom inte stå för det känner jag.

Som ni förstår så är jag jätteglad att vi bytt ut min f.d. Sh´Bam till en Zumba (som för övrigt går mycket bättre än när SB låg där), det är mer “Fia”. Jag har inte gett upp helt på SB, jag kanske kommer bli övertygad bara jag får köra för någon duktig instruktör men just nu… känns den inte hundra. Sorry all Sh´Bamers, don´t hate me 😉

Leave a Reply