Äntligen är det ok att dejta yngre killar!

“Puman är rumsren…”

Så skrev Metro idag. Nu är det tydligen fritt fram för äldre kvinnor att dejta yngre män…

Men så bra då!!! 🙂 He he..

Undrar vem det är som bestämt det egentligen? Har det varit fult/olagligt/omoraliskt tidigare då eller?? Och var går gränsen? Jag har dejtat killar som varit ett par år yngre… Måste man vara över 40 för att vara en “Cougar”? Vad är en yngre kille?
Hollywoodeliten med Madonna, 51, och Demi Moore, 46, går tydligen i spetsen i alla fall – och nu dyker tv-serierna upp.”The Cougar” visas redan i TV 3 och snart har ”Cougar town” premiär i USA.

Det är som när gayrörelsen exploderade och började bli accepterad i början av 90-talet. Då kom det massa tv-serier, debattprogram och en tung mediebevakning som följd. Så brukar det vara i början på trender, säger trendspanaren Magnus Lindkvist från Pattern Recognition.I ”Cougartown” spelar Courtney Cox nyskilda Jules Cobb som inleder ett förhållande med en hälften så gammal man och i realityserien ”The Cougar” blir 40-åriga Stacey uppvaktad av ett tjog unga beundrare.

Om tio år tror jag det kommer att vara hur normalt som helst. Vi kommer inte ens höja på ögonbrynen när mamma kommer hem med sin 26-åriga pojkvän. Det som är lite avvikande i dag är fullständigt normalt för nästa generation, säger Magnus Lindkvist till Metro.

Vad tycker ni???

Jag har flera riktigt snygga singelkompisar i 37-42 års ålder… känner ni några unga snygga killar som är intresserad av att vara deras Ashton Kucher? 😉

Leave a Reply