Back to square one

Nej nu räcker det faktiskt.

Det har blivit dags att spola tillbaka bandet…

Så här i början av det nya året kan det lätt bli att man funderar över året som gått. Saker man gjort, sagt och känt.
Där befinner jag mig just nu och fick igår kväll/i morse lite av en “aha-upplevelse”. Jag har helt omedvetet hamnat i gamla spår… och inga bra sådana. Jag behöver tänka om. Vad mår jag EGENTLIGEN bra av?
Jag har insett att jag igen (att man inte lär sig!!) satt mig i situationer som jag innerst inne inte vill befinna mig och inte mått särskilt bra av. Att jag även lyckats såra några andra personer (inte bara mig själv) along the way suger rätt ordentligt med.. 🙁
Därför sätter jag idag stopp för dessa dumheter. Time for a clean break! Dags att tänka om, att hitta ett lugn igen.. To have a little faith in me, myself and I och förlita mig på att det kommer ordna sig. 🙂
Back to square one som våra engelsk-talande vänner säger!

Leave a Reply