Besök till Skatteverket

Tog en liten trip till Skatteverket i morse. Som tur är ligger det precis här vid jobbet.

Jag har alltid undrat vad det är för folk som går dit.. och hur det kommer sig att det ALLTID är en massa folk?? Idag var jag i alla fall en av dem. Blev påhoppad en kvinna som såg rätt sträng ut så fort jag klev in: “Och vad vill du?”

“Eh… jag har några frågor kring namnändring..” svarade jag då lite försiktigt.. Fick en nummerlapp och väntade i ca 5-10 min tills var min tur.

Jag har idag lämnat in en ansökan om att ändra mitt tilltalsnamn till Sophie istället för Ann-Sophie. Har aldrig trivs med Ann-Sophie och kallas Fia eller Sophie av de flesta jag känner så det känns ganska naturligt. Blir bara här på jobbet som det kan ställa till det lite… Och så blir det till att byta ut alla kort och uppdatera mig hos alla andra myndigheter och företag. Kul!! Eller nja.. så där kanske men det kommer kännas bra sen. Det är jag helt övertygad om. 🙂

Tycker ni jag är crazy??

One Reply to “Besök till Skatteverket”

Leave a Reply