Blev visst brunett

Hade tid hos frissan o torsdags och min tanke när jag gick dit var mest att fylla på utväxten och klippa topparna.. Var ju FEM månader sedan jag satt i stolen så det var ju läge. 😉

20130126-103433.jpg
Långt o slitet före…

Samtidigt så hade jag någon gång sparat ner en bild på Carolina Gynning fina kopparbruna frisyr i telefonen som jag fick för mig att visa frisören..
20130126-122727.jpg
Carolina..
Min hårkvalite var det inget fel på (har rätt mycket) men amningen och gamla slingor har gjort det rätt torrt så att slinga var inte det bästa för det utan en toning var att föredra. Så jag, spontan som jag är, tänkte what the heck vi tonar det lite guld/ljusbrunt!

Känslan när jag gick därifrån var inte “shit va snygg jag är” utan mer “får se hur det känns”. Inte så kul med tanke på vad man betalat men jag tror även jag var rätt stressad. Är jag borta mer än två timmar blir jag det med tanke på att V fortfarande amnas med 2-3 tim mellanrum och inte helt (underdrift ;-)) fattat flaskan. Har sagt att jag längtar till att slippa amma? 😉 Bör tilläggas även att frissan sa att jag självklart får komma tillbaka om det inte känns hundra.

Så här blev det och nu några dagar senare, lite färg på bryna och en tvätt så börjar det kännas bättre. 🙂

20130126-111018.jpg

Leave a Reply