Body Balance 55

Spellistan har jag redan bloggat om här men nu kan jag även avslöja att ni har något att se fram emot. IGEN ;-). Det här programmet har jätteskön musik och har ett härligt lugn och flyt. Programmet liksom bara flöt förbi.. man drogs med av musiken och rörelserna. Efteråt kände jag egentligen inte att jag var särskilt trött i kroppen men det har känts idag i lite härliga nya områden så det var nog tuffare än jag uppfattade. Det är rätt häftigt med balancen.. att man fokuserar på så mycket annat att man inte känner vad man gör med kroppen.

Så här dagen efter kan jag iaf meddela att jag är trött/öm vid revbenen, i axlarna och i i övre delen av ryggen. Lite möra ljumskar har jag nog med… 😉

Jag ska försöka plugga allt vad jag kan (sitter på tåget hem nu från Zumbatomic kurs vilket är läglgt)´och hoppas leverera några, om inte alla låtar på fredag. <3

Leave a Reply