Bröllop på Thoresta Herrgård

Åh.. i helgen har vi verkligen varit med om en helt underbar bröllopsfest på Thoresta Herrgård i Bålsta. <3 Min äldsta vän Hanna gifte sig med sin Jon i lördags i Stadshuset inne i Stockholm. Riktigt mäktig byggnad som jag ångrar att jag inte tagit kort på nu.. men men. Det gick rätt fort där, då det är lite löpandebandprincipen som gäller 😉 Så efter vigseln begav vi oss ut till Bålsta till Thoresta Herrgård för festen.

Ute på landet ligger denna mysiga herrhård med riktigt gammaldags charm, ni ser tex nyckeln och do not disturb skylten. Där bredvid schemat för Hanna & Jons kväll med oss. Som var riktigt genomtänkt, där varje del (välkomstskål, egentid, midda & barhäng) var väldimensionerad och lagom.

Vi både i ett rum på 2:a våningen i anexet ovan. Lite svalt men jättecharmigt.

På kvällen 6-rätters middag som vi fick njuta av. Och boy did we enjoy it!! Fisk & skaljdurstema med massor av goda viner därtill. Servicen var grym på Thoresta, likaså maten och självklart sällskapet.


Jag och Peter hade verkligen SÅ trevligt! Mitt tal gick bra och lämnade få ögon torra och jag var bara så glad att vi fick var med om detta. Att jag var en av 2 utvalda närmsta vänner som Hanna bjöd in. Hanna som jag känt sedan jag var jätteliten, som jag spenderat så många somrar med, dela GB gräddglasspaket med, haft likadan frisyr och kläder som… som jag tappade kontakten med ett antal år men hittade tillbaka.. Vi har en jättespeciell relation, som systrar, och nu mer än någonsin känner jag att vi verkligen är på samma nivå.

Kvällen bara svischade förbi och vid 23.30 när vi ätit klart fattade ingen vart tiden tagit vägen. 🙂


Inte nog med oförglömlig mat på kvällen.. frukostbuffén var också en dröm. OMG! Det fanns verkligen allt, och lite till. Och allt “gulligt” och inbjudande upplagt, fräscht.

Just nu är jättetrött, och inte helt uppladdad inför en ny arbetsvecka som jag vet kommer vara hektiskt, men jag är otroligt lycklig & tacksam för den här helgen så det var värt det. <3

2 Replies to “Bröllop på Thoresta Herrgård”

  1. Hej Fia. Vilka fina kort från Thoresta. Vi sitter nu på hotellrummet i Singapore och tänker tillbaka på helgens bröllop 🙂 Vill bara säga att jag är och har alltid varit så glad över att ha dig som vän. Tack för att ni ville vara med och dela vår dag tillsammans med oss. Kram Hanna

Leave a Reply