Bye bye Sh`Bam, hello Zumba!

Idag var det premiär för Zumba® på Sats Kungsgatan. I alla fall för mig och för ett antal medlemmar. Nu har vi alltså tagit farväl av Sh´Bam® som tyvärr inte riktigt blev så framgångsrik som vi hoppats (mycket pga att det ligger fler Sh´Bam samma dag tror jag..) och vi testar istället att köra en Zumba på samma tid. Och ja… jag tycker nog det verkar varit ett bra beslut för idag var det 22 medlemmar med. 🙂 Slår Sh´Bamens statistik i princip alla veckor!


Jag var tokigt laddad efter söndagens inspirations dag , hade en hel del nya musik, mina rosa nya byxor på mig och var faktiskt smått nervös.. Blir ju nästan som att börja om på ett nytt center. Nyttigt som tusan. 🙂 Det var några kända ansikten (härligt!) men mest helt nya.. tror nästan jag fick ett leende från alla så jag hoppas dem var nöjda.

Jag kommer definitivt vilja fortsätta med Sh´Bam® men det blir nog mer att gästspela lite då och då och gå på tex Annas eller Paulas klass.. Tror jag håller mig till Zumba® och Body Balance, just som fasta klasser iaf, till våren och jo just det… 😉 Jag ska gå en Zumbatomic kurs om några helger. 🙂


Vad är det då? Zumba… typ för kids 9-12 år. Hur kul som helst. 🙂

3 Replies to “Bye bye Sh`Bam, hello Zumba!”

  1. Vad kul darling!!! Jag är super glad!! Kommer att sakna dig på Fitness festivalen men ha mer grejer på gång till nästa år!!!! Massa kramar och lycka till!!

Leave a Reply