Det börjar hända grejer

Nu börjar det hända grejer! Kan nog nästan påstå att jag har en “riktig” liten mage nu va? 😉 Inte bara svullen utan som den ser ut på bilden har den faktiskt sett ut sedan i morse och igår. Är i v.17+5 idag och mår verkligen jättebra. Känner mig pigg och harmonisk. Go känsla!

Jag är även mycket nöjd med att jag fick till två styrketräningspass förra veckan. Känns verkligen helrätt att satsa på att stärka upp kroppen, speciellt baksidan. Förra veckan kan jag även säga var lite av en ätarvecka. Hade stor aptit.. större än på länge och jag bara lyssnade på kroppen och “moffade” i mig. Läste någonstans att bebisen v.17 bygger upp på sina fettdepåer så what the baby wants, it gets. Iaf nu. 😉

Annars så har tankar och funderingar kring hur man ska inreda barnrummet och vilken barnvagn man ska köpa även börjat växa fram hos mig & Peter. En riktig jungel minsann! 😉 Inredningen blir nog inte allt för svår, bara vi får veta vad det blir för kön på bebisen men barnvagnar.. gaagh! 😉 Skämt åsido, men vi får väl testköra lite och sedan hänger det på vad vi byter till för större bil. För att den ska vara smidig att slänga in i bagageluckan verkar vara en deal breaker. Begagnat blir det iaf.

Leave a Reply