En händelserik onsdag

Igår var en sådan där skum dag… med massor av intryck. Nästan så att man inte kunde ta in allt.

Dagen började med ett jätte mysigt och intressant seminarium om att arbeta med lojalitet som min leverantör Stroede anordnade. Vi satt i biblioteket på andra våningen på Soho och njöt av smaskiga och gigantiska frukostmackor, massor av intressanta diskussioner och infallsvinklar och avrundade med en go lunch. Full av vitlök kände jag ganska så snabbt (och alla runtomkring mig anar jag..). 😉

Efter denna underbara start på dagen var det till kontoret för några timmars arbete och uppladdning inför min klass på kvällen… Det här på jobbet som något lite oväntat hände, ett intressant förslag som jag nu gått och klurat på.. Ska man våga?? Jag tror jag kan klara det… Berättar mer så fort det är klart hur det blir.

Kl 16 blev det att ta mig till Sats Landala för att öva Flow. Bortsett från krångel med head-setet & batteriet, körde halva klassen utan :-(, och att Creed låten var över innan jag var klar med stretchövningen 😉 gick det bra. Nu är första gången över iaf- SKÖNT!!! Kan bara bli bättre!

Klassen gick jätte fort och jag var så koncentrerad att jag knappt kände att jag tränat när jag var klar.. bortsett från lite mag-ont. 🙁 Blev nog lite mycket på en gång just den här onsdagen. Magen brukar ju säga ifrån då.

Tur man blev omhändertagen på kvällen. 🙂

One Reply to “En händelserik onsdag”

Leave a Reply