En vecka med Lina & två nya klasser

Som jag tidigare varnat för så kommer inte blogginläggen lika frekvent som tidigare. Jag har bara inte riktigt orken eller tiden varje dag just nu. Men jag hoppas ni uppskattar när jag väl skriver fortfarande. 😉

Veckan som gått har det varit premiär för Linas matkasse i Ericsson/Johansson hemmet. Och vad kan jag säga om det?
Imponerande råvaror! Jättefina grönsaker och ekologisk kött och även creme fraiche. Och recepten? Jo vars.. vi har lagat en annorlunda variant av köttbullar, lax m matvetesallad (tiden + temp räckte inte till fisken..), fläskkarré med ugnsstekt sötpotatis & potatis, kycklinggryta och en grön soppa.. Bäst? Fläskkarrén och kycklingen. Summa sumarum en helt ok vecka men inget wow.. Men ni känner mig, jag är ju lite petig. 😉


Utöver nya maträtter har jag även lärt mig två nya klasser den här veckan. 🙂 Både lördag & söndag har spenderats i sällskap av fyra riktigt härliga tjejer på Powerstrip ® Utbildning. Vad gör man på en Powerstrip ® då ? Nej man strippar inte 😉 Jag skulle bara vilja beskriva den som en riktig girl power klass! Man lär sig en cool och sexig koreografi till en grym låt och när man går därifrån är det svårt att inte känna sig riktigt snygg. 😉 Vi lärde oss en koreografi mer anpassad till gym (J Los Papi) och sedan en annan till en klass med stolar som är anpassad till möhippor (Britneys Circus). Jag hoppas ta in klassen som eventklass på Sats här i Göteborg men kommer även kunna köra på tex möhippor så hör av er om behov uppstår! 😉

Jag gick även Body Balance ® kvartal i lördags ute på Sportlife Lindholmen. Premiär för Body Balance 56 och för mig även att köra för Jim Berg. Han var jättehärlig, inkluderande, stark och inspirerande. Och den nya klassen? Hmm.. ja som Jim sade så är den rätt “jämn”. Bra musik, jobbig benlåt (som alltid) men annars så flöt den bara på. En sak som dock både jag & några Sats-kollegor upplevde var att det fanns en hel del ytterlägen som kan vara svåra att lära ut på ett säkert sätt.. Det drog till i ryggen lite grand på vissa övningar och känner jag det måste jag verkligen hitta ett sätt där mina medlemmar inte gör det. Men all in all nöjd. Alltid kul med nytt.

Hoppas er vecka varit bra med?

Leave a Reply