Eyes on the prize


Ibland är det lätt att glömma vad och vart man vill. Både med sig själv och sin utveckling – privat och karriärsmässigt. Det här inlägget handlar om att “keep your eyes on the prize”.

Se målet långt fram, har du nått ett, skapa då ett nytt som tar dig till nästa nivå. Utmana dig själv men tillåt dig samtidigt att trivas där du är och växa där. Hur tuff vägen dit än må vara så är den värt det!

Jag har berättat för flera i min bekantskapskrets om boken “The Secret”. Har ni inte läst den, gör det! En av de sakerna jag fastnat för i den, som jag tror faktiskt har möjlighet att avgöra hur det faktiskt blir i slutändan, är att visualisera. Se det du vill ha framför dig, inte tänka “om jag bara hade det eller gud vad jag vill ha…” utan försök SE dig själv redan vara där/ha det du önskar. Hur känner du dig då, vad gör du då?

Jag har flera “prizes” som min blick fokuserar på just nu. Några är potentiellt närmare i framtiden än några andra men dem finns där och det är så bra att påminnna mig själv om dem. <3 Vad har DU för prizes? Upp med blicken friends!

Leave a Reply