Favorit i repris

20120911-150049.jpg

Köpte ett svart underlinne och vinröd topp från HM (mammakläder) för några veckor sedan och igår när jag var på HM Kungsgatan hittade jag samma modeller fast i silverbeige och grått. Skitsnygga och sköna!
Det känns roligt att fortfarande kunna klä sig hyfsat snyggt trots växande mage. Igår hade jag nämligen en lite tuff dag så det var lite av en tröst att shoppa. 😉 Jag hade och har även idag, mycket sammandragningar (trots att jag inte anser att jag anstränger mig särskilt mycket) och t.o.m ont i ryggen. Det tar på humöret kan jag säga. 🙁 En Alvedon + Pias yoga så var jag & magen mer tillfreds på kvällen iaf.

Vi var för övrigt på vår första föräldrarträff igår. Jättetrevligt och intressant. BM Lotta som håller i kursen var mysig, pedagogisk och personlig. Några av de andra blivande mammorna tyckte jag nog även att jag fick lite extra kontakt med så jag kanske kan få en och annan ny kompis. 😉 Ett av paren bodde även i Norra Guldheden och vem tror ni jag träffade på utanför Tempo på väg hem från stan? 😉

Leave a Reply