Förkyld

Den bröt ut till slut.. förkylningen. 🙂 Nu är det Ipren + nässpray. Kände det nästan redan i onsdags på min zumba, att det var något som kanske låg och lurade.. Kliade sedan/sved i halsen (som dessutom var tjock) under torsdagen, på fredagen var jag matt och lite febrig. Och igår lördag kom den: förkylning. That f*cker!

Usch hatar verkligen att vara sjuk. Är rätt kass på det för jag kör på nästan som att jag inte är sjuk och det är ju inte så bra… Då vilar man inte upp sig direkt. Peter har tagit väl hand om mig här hemma som tur är och jag var klok nog att inte åka ut till Malins 30 års fest (som jag sååå hade sett fram emot, tror det blev rejält bra ös där ändå iofs!). Hade nog tappat rösten på köpet och inte varit särskild trevlig eller pigg så de kan nog vara glada de slapp mig. Mådde trots vilan kasst i morse: allt snor (ursäkta) har en sjuk tendens att hamna nere i halsen under natten och så sitter den där så man knappt kan prata och lossnar lite käckt då och då under dagen .. “Harkel.. oj ursäkta där fick jag upp en gul/grön boll..” Yuck!

Jag tog mig ändå över till Linné i eftermiddags för en brunch med Sandra, Sofia, Magda och Lisa på Bitter då vi inte setts på över ett halvår och mycket hänt i allas liv. Satt med mycket kläder på och var kanske inte världens roligaste och mår nu tyvärr desto sämre men vad gör man inte för att träffa tjejerna? Man tror alltid att man är piggare när man är hemma (konstigt när man inte gör något!) men så kommer man ut och så fattar man att man inte är hundra. Får se hur jag gör imorgon.

Kram
En febrig Fia

4 Replies to “Förkyld”

Leave a Reply