Ger mig vingar…

Nej jag har inte druckit en massa redbull men något har gett mig sjukt mycket energi de senaste två dagarna. Drack en halv “red power” idag och igår men tror inte det beror på det.. inte helt iaf.

Är helt enkelt pepp och känner mig stark. Grym klass igår och tom idag på Niklas dansaerobic på Kompassen. Alla hängde med jätte bra och några log t.om!! Har hört att det är en svårflörtad grupp. 😉

Jag har även övat lite Balance ikväll. Känns bra men aj aj vad jag behöver jobba på att bli vigare i höfterna 😉 Någon mer än jag kanske?? Blir till att börja öva och nöta in nu så att jag kan hoppa in även innan v,2 då jag börjar köra.. Vi ses väl då förresten?? 06.45 Kompassen fredagar.

För er som inte har så mycket energi.. här får ni lite!! Pöss

4 Replies to “Ger mig vingar…”

Leave a Reply