Go känsla!

Idag har jag en tokigt go känsla i kroppen. Vet inte om det beror på Zumban igår på Kompassen som lämnade mig så här glad (och röd/svettig):

20130117-184328.jpg

Eller om det beror på en riktigt mysig träff med Mammagruppen idag och alla söta barn:

20130117-184458.jpg

Eller det faktum att Victor idag nog haft en av sina bästa dagar. Han har varit jättemysig, sovit bra och helt enkelt varit lite lättare att ha o göra med. DET är sann lycka! 😉

20130117-184824.jpg

Oavsett anledning så njuter jag. Idag har varit en bra dag! <3 Hoppas er varit lika bra!!

6 Replies to “Go känsla!”

  1. Hej Sussie! Försökte maila dig men dig men kom fram till en Sussie i Danmark istället… Tack för att du hörde av dig och ger feedback. Jag undrar dock vad du menar med mer flås? Var det min insats som instruktör som saknade tillräckligt med flås eller var själva spellistan? Dvs saknade du några låtar i högre tempo? Isf har du några tips på låtar?

   Jag känner mig personligen väldigt nöjd med låtarna jag valt ut, och blev helt ärligt lite ledsen när jag läste din kommentar, men självklart kanske både låtvalet och min prestation speglar min fysiska situation – en helammande nybliven mamma som precis kört igång med sina klasser efter 6 mån uppehåll och ca 3 månader efter förlossningen. Jag trappar sakta men säkert upp desto säkrare och starkare jag känner mig för varje pass. Detta hoppas jag du har förtåelse för och ev överseende med om det nu var min insats som saknade “flås”. Sedan så kör vi alla zumbainstruktörer lite olika. Är du van vid att köra för tex Paula så kommer du märka skillnad i tempo då vi har rätt olika smak. Jag gillar tex mer reggaeton än henne och det är ju som oftast ett lägre tempo.
   Som sagt, utveckla dig gärna så tar jag med mig det. 🙂

 1. Hej!
  Menade absolut inte att du skulle ta illa vid dig. Tycker det var i stort ett bra pass, du hade bra energi, peppade bra, bra steg och bra blandning av musik. Men kanske slänga in ett par låtar där pulsen höjs lite mer, lite snabbare tempo. Annars tycker jag verkligen det var ett bra pass, fanns en låt där man skulle ner med benen och böja knäna – där brände mjölksyran efter ett tag så säger inte att det var ett “lätt” pass. Jag ber om ursäkt för att du tog illa vid dig, det var verkligen inte tanken.

Leave a Reply