Håller inte längre måttet…

Ok, ni kommer tycka jag är skit töntig men jag måste beklaga mig över att jag inte är en “perfekt” 38:a längre… 🙁 Blev mätt idag (har inget med mat att göra) för att jag skulle agera provmodell uppe på design.. En syssla jag höll på med en del i höstas och våras innan de tog inte 2 personer som faktiskt får betalt för det. 😉 Nu har provmodellen iaf fått ett annat jobb och då börjar det ringa i min telefon igen…

Jag låg ju lite minus innan, av olika själ, och känner mig väl egentligen inte jätte tjock just nu… MEN det visade sig att jag numera avviker från måttlistan med 2 cm både på byst (inte jätte ledsen över det, jag erkänner) och midjan…

2 CM:
Motsvarar typ det här gemet:

Tycker ni att jag är tönt som överreagerar?? Med all rätt!! Suck! Ha ha ha. Men en viss skillnad har det blivit i kroppen.. det ha jag känt. Är nog mina tre klasser. Den har formats om lite faktiskt. Och jag har mest känt att det har varit till det bättre men man börjar ju tveka lite ändå.. Töntig och tjejig (och pms:ig) som man är. :-S
Puss på er! Still love myself- don´t worry! 😉

2 Replies to “Håller inte längre måttet…”

Leave a Reply