Här får man mycket (g)hjort!

Nu har två dagar passerat ute i Hindås djupaste skog… Ledarskapskurs med jobbet i hela fantastiskt miljö!

Även ett kalhygge är vackert här ute!

Dag 1 började kl 12 med en gemensam lunch (grymmaste salladsbuffén jag varit med om tror jag) och en eftermiddag med gruppövningar/tävling som gick ut på att lägga ett stort träpussel. Urban Leaders, som vi kallade oss, slog MIT, ingen aning vad det står för och själva medlemmarna verkar inte själva kunna svara på det.. ;-), rätt rejält.

Här har ni tre av teammedlemmarna på kvällen där den enda tävlingen verkade vara vem som drack mest vin (oavgjort) och vem som åt mest choklad (överlägset Sverker, ha ha ni skulle ha sett hans hög med karamellpapper!).

Sverker och Tina som också ingick i mitt team:
Tyckte det här var rätt kul: En plupp med mitt hotellnummer vid telefonen. Snacka om tydlig kommunikation och användbart… 😉 Jäkligt bra att ha tex om man mitt i natten kommer hem berusad och kommer på att man vill snacka med receptionen, helt plötsligt inte kan läsa siffran på dörren eller nyckeln, upptäcker att man lider av tillfällig minnesförslust/ångest och får för sig att någon förväxlat nyckeln… och självklart för att säkerställa att man hamnat på rätt rum… 😉 Ha ha ha… “Informera mycket och tydligt” lärde vi oss idag.. detta känns som ett bra exempel. 🙂 Eller??

Idag var det först dags för pussel igen och sedan bla klä skyltdocka med MQ-kläder… fint va? 😉

Både vid lunch och efter vi slutat “skolan” blev det promenad… jag var helt tagen över miljön som sagt… Ni får fråga Henrik och Sverker vad de tyckte om mina PT-/dragkroksinsats idag när vi tog en “lugn promenad” i 5:an spåret… he he he.

Leave a Reply