Härlig värme på Kungsgatan

Även denna måndag körde jag Body Balance på Sats Kungsgatan. Trots att det fick bli utan head-set (inte ultimat på en klass där man behöver prata mycket..) och det var tokigt varmt i salen så var klassen underbar! Så här glad och svettig var jag efteråt. Jag hade typ en enda torr fläck kvar – den ni ser ovanför bröstet 😉 Och var inte ensam om det! Det gillar jag. 🙂

Jag blev jätte glad då flera av mina “morgon-balansare” bla Lena var med (med en liten gåva även denna gången – du är för GO!!) och flera från förra veckan. Och alla krigade verkligen på och såg lika lyckliga och svettiga ut som jag efteråt. Även den lilla typ 17-åriga lill-killen med keps (ja, hela klassen tror jag) som testade för första gången verkade nöjd. 😉

Jag är så glad att så många hittat denna underbara träningsform och att de verkligen ger sig hän till musiken, rörelserna och låter både själ och kropp ryckas med.

Imorgon är det dags igen fast på Sats Kompassen. <3

2 Replies to “Härlig värme på Kungsgatan”

  1. Härligt underbart att komma igång igen!!! Och jag kan intyga om att det var varmt & svettigt – hade svårt att stå still på mattan för jag gled iväg med fötterna… 😉
    Syns snart igen!!!
    Varma kramar! <3

Leave a Reply